Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe trends, innovaties of nieuwe producten bij ZandFabriek.com?
Vul dan jouw e-mailadres is en blijf op de hoogte.

“Welkom bij www.ZandFabriek.com, een bedrijf met een passie voor duurzaamheid en kwaliteit. Als leider in de industrie van zand en grondstoffen, zijn wij toegewijd aan het bieden van de hoogste kwaliteit producten en service aan onze klanten.

Met meer dan 20 jaar ervaring met zand, weten we precies wat onze klanten willen en wat nodig is om aan hun verwachtingen te voldoen. Of het nu gaat om bouwprojecten, landschapsarchitectuur of industriële toepassingen, onze producten zijn gegarandeerd van de beste kwaliteit en beschikbaar in een breed scala aan kwaliteiten, maten en soorten.

Bovendien zijn wij toegewijd aan duurzaamheid en verantwoordelijkheid. Onze zandwinningen zijn gericht op het verminderen van het milieueffect en het creëren van een positieve impact op de lokale gemeenschappen waarin wij opereren.

Onze missie is simpel: we willen de beste leverancier van zand en grondstoffen zijn, door te investeren in kwaliteit, service en duurzaamheid. Bij ZandFabriek.com zijn we toegewijd aan onze klanten en zijn we er trots op een partner te zijn voor al uw zand- en grondstoffenbehoeften.”

Kwaliteit

Wij hanteren hoge kwaliteitseisen

Duurzaam geproduceerd

Onze producten worden CO2-vriendelijk geproduceerd

Ervaren specialisten

Jouw wens is onze zorg

good-qualityWat klanten vertellen