Superieur Filterzand
Perfect voor professioneel gebruik

Hoogwaardig filterzand 0,5-1,0, ook bekend als kwartszand, biedt ongeëvenaarde zuiverheid en precisie voor uw meest delicate filtratietoepassingen. Ideaal voor het inzanden van vloeren of als kritische toevoeging in de vloerenbranche, ons zand is vuurgedroogd en perfect gekalibreerd voor optimale prestaties.

Superieur filterzand kopen voor professioneel gebruik bij ZandFabriek.com

Filterzand is Essentieel voor Zuivering

Ons filterzand is meer dan een product, het is de basis voor verfijnde toepassingen en functionaliteit binnen talloze projecten. Van kristalhelder zwembadwater tot onberispelijke industriële processen, onze klanten vertrouwen op de constante kwaliteit die ons filterzand levert.

De fijne kalibratie van 0,5-1,0mm maakt ons filterzand tot een betrouwbare optie voor precisievereisten. Het zand is verpakt in zakken van 25 kg, met 40 zakken per pallet, en garandeert een consistente kwaliteit voor elke toepassing. Heb je een nog fijnere kalibratie nodig van 0,2-0,6mm? Ook die kunnen we voor je leveren wanneer jij dat nodig hebt.

Bouwsector

Waterzuivering

Zwembadfilters

Industriële filtratie

Drainage toepassingen

Aquarium Filtratie

POPULAIR
Alternatief voor het traditonele S60 zilverzand; ook wel bekend als S60 filterzand; pallet zand; fijn zilverand; Korrelgroote is 0,1 - 0,3mm; Word in de vloerenbranche veelal gebruikt als toevoeging en/of het inzanden van vloeren; Geel/grijs van kleur; 40 zakken per pallet á 25 kg (1000 kg); Wij gebruiken uitsluitend natuurproducten en dit betekend dat kleurafwijkingen mogelijk zijn; vuurgedroogd zand;

Pallet Filterzand (1000kg)

Kwaliteit en consistentie. Gezeefd en gewassen voor uniforme korrelgrootte en vuurgedroogd voor de laagst mogelijke vochtigheid.

Duurzaam en milieuvriendelijk. Gewonnen met zorg voor onze planeet, behoudt het zijn superieure eigenschappen continu.

Gebruiksklaar voor diverse toepassingen. Perfect voor waterzuiveringssystemen, drainage en luchtzuivering.

WAAROM ONS FILTERZAND DE IDEALE KEUZE IS

Precisie in elke korrel

Ons zand is met de grootste zorg gezeefd, gewassen en gedroogd, zodat u een product van constante kwaliteit krijgt voor al uw projecten.

Een slimme keuze

Met ons filterzand kiest u voor een product dat efficiëntie en kwaliteit op de lange termijn garandeert, waardoor u tijd en middelen bespaart.

Bestand tegen de elementen

Het op hoge temperatuur gedroogde zand is perfect voor droge toepassingen en biedt u een product dat onder alle omstandigheden presteert.

Milieubewuste productie

Gewonnen met respect voor de natuur en geproduceerd op een CO2-vriendelijke manier is ons filterzand een keuze waar u trots op kunt zijn.

Maak de keuze voor Kwaliteit en Betrouwbaarheid

Kies voor ons filterzand en verzeker uzelf van een fundament waarop u kunt bouwen. Kwaliteit, duurzaamheid en precisie, nu binnen handbereik. Neem vandaag nog contact op met ons voor persoonlijk advies of plaats uw bestelling direct online.